Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre
Rólam

Miért pont? Honnan-hova?

Székely Cecília vagyok, 7 éve foglalkozom tudatosan önismerettel, amely egészen odáig vezetett, hogy ma már a legjobban azt élvezem, ha a munkámon keresztül mások testi-lelki fejlődésében, gyógyulásában segíthetek.

A coaching 3 éve került a látószögembe és vonzalmam iránta egyre csak nő. Az önismereti út nem egy végcél, hanem egy életen át tartó folyamat, tudatos döntések sorozata, amelyhez a coaching eszköztára kézzelfogható eredményeket, megoldásokat tud kínálni nekünk. Az én meglátásom szerint két meghatározó tényezője van a mai világnak: az egyik, hogy minden folyamatosan és szempillantás alatt változik; a másik, hogy a legnagyobb nyomást tulajdonképpen az idő előrehaladása, múlása gyakorolja ránk.
Éppen ezért gondolom úgy, hogy a coaching rugalmassága és dinamikus folyamata tökéletesen jól passzol a mai kor emberéhez és lelki elakadásainkhoz.

Értő figyelem
89%
Tudatos jelenlét
91%
HOlisztikus szemlélet
98%
Vélemények

te is megosztod velem?

Cilinél hat alkalmas coachingon vettem részt. Nagyon érzékenyen és figyelmesen viszonyult hozzám, gyorsan ki tudott alakulni a segítő kapcsolat. A problémám gyökerét segített megtalálni és feldolgozni. Hálás vagyok a segítségéért!

Czuczor Katalin

Klienseim véleménye a közös munkánkról

Csak pozitívat tudok mondani a beszélgetéseinkről. Már pár alkalom után éreztem a változást a gondolkodásmódomon. Cili segített nekem összegezni a céljaimat és elindított a hozzájuk vezető úton. Ezáltal is szeretném neked megköszönni, hogy erőt adtál ahhoz, hogy mára kiegyensúlyozottabb legyen az életem, illetve azt is, hogy újabb és újabb mérföldköveket tudok elérni a fő célomig.

Enyedi Viktória

Klienseim véleménye a közös munkánkról

Küldj egy emailt az [email protected] email címre vagy hívj telefonon a +36 30 171 6699-es telefonszámon és megbeszéljük a részleteket. Szeretettel várom a jelentkezésedet!

A coaching professzionális, vezetett kérdezéstechnika által megvalósuló segítő beszélgetés, amely a jelenből a jövőd felé fókuszálva támogat abban, hogy előrelépj, elérd a kitűzött céljaidat, megvalósítsd az álmaidat.

Alapvetően 5+1 (a +1, az első ingyenes konzultáció) alkalommal ülünk le beszélgetni, de egyéni megállapodástól függően ez később bővíthető további alkalmakra is. 
1 alkalom 60 percet vesz igénybe és hetente, legfeljebb két hetente találkozunk.

Az online térben. 🙂 Jelenleg csak online dolgozom, minden megbeszélt alkalom előtt kiküldök Neked egy linket, amelyre kattintva be tudsz lépni az élő beszélgetésünkbe. Nem kell semmilyen programot, applikációt letöltened, csak kattintasz és ennyi az egész.

Az első konzultáció ingyenes! A további alkalmak bruttó 18.900 Ft-ba kerülnek. Ha mind az 5 alkalmat egyösszegben szeretnéd fizetni, akkor 10% kedvezményt tudok biztosítani a végösszeg árából.
Az alkalmakat a megbeszélt időpont előtt kiküldött díjbekérő alapján tudod átutalással kifizetni.

Egy téged foglalkoztató témával, kíváncsisággal és nyitottsággal. Na meg stabil internet kapcsolattal, kamerával, mikrofonnal, nyugodt háttér körülményekkel, egy tollal és egy füzettel. A többit bízd csak rám. 😉

Változást szeretnél?

Jelentkezz ingyenes konzultációra!

Változást szeretnél?

Jelentkezz ingyenes konzultációra!

SZERETNE FRISS HÍREKET KAPNI?

hu_HUMagyar